Ladíme s jogou

NETKY.SK • 17 Január 2019, 14:08 • 2 min
Ladíme s jogou

BRATISLAVA- Mozartova sieň v Pálfyho paláci ožije jogovým festivalom 26.1.2019. Lektor Allowah Lani z USA prvýkrát v Bratislave 6 výnimočných lektorov z 3 krajín. Kúzlo zvuku - liečivý koncert tibetských misiek a zoznámenie s jogou pre úplných začiatočníkov

slovakia

left justify in out

Jediné miesto na Slovensku, kde vraj koncertoval sám Wolfgang Amadeus Mozart je bratislavská Mozartova sieň. Energia Pálffyho paláca zaujala organizátorov jogového festivalu Mana Stay a rozhodli sa prvýkrát pozvať fanúšikov jogy cvičiť do týchto historických priestorov.

 

Lektori zo Slovenska a Českej republiky budú precvičovať 26. Januára 2019 v Starom meste. Jedinečný workshop si pripravil lektor jogy Allowah Lani z USA. Jogín, spisovateľ a hudobník pozýva všetkých na svoju lekciu. Prisľúbil nový pohľad na jogu, kombinácie dynamických strečingových a posilňovacích cvičení s pozornosťou venovanú správnemu dýchaniu.

img

 

„Moja hodina bude tréningom pre celú vašu bytosť,“ odkazuje.

 

Okrem neho pricestuje skúsený a známy český jogín Václav Krejčík. Spolumajiteľ jogových štúdií v Prahe, spisovateľ a učiteľ získaval skúsenosti v Indii, Hamburgu či v rodnej Českej republike. Školí nových lektorov jogy a vydáva jogový časopis, kde tiež sám prispieva. Plynulá lekcia bude v Bratislave výnimočná nielen tým, že si našiel vo svojom kalendári priestor, ale zacvičiť si s ním v intímnej atmosfére je tiež skôr výnimka. Prinesie aj svoju úplne novú knihu Žite jogu.

Z Prahy pricestuje a svoju lekciu venovanú Mozartovi so skutočným jogovým nádychom - a nebude to iba vďaka indickému harmóniu -  odvedie Marti Procházková. Veselá, poetická duša Slovenka žijúca v stovežatej, ktorá cvičí jogu od svojich 3 rokov ju zdedila po rodičoch ako rodinný poklad. Pozná tajomstvo, ako sa zbaviť lenivosti. Tak ak máte záujem, prezradí ho ďalej. Jogu študovala v New yorku, priamo tam, kde jivamukti štýl vznikol.

img

 

Pre nováčikov

 

Začiatok roka je vždy o nových začiatkoch. Aj vy patríte k tým, čo by chceli pre svoje zdravie niečo spraviť a láka vás joga, organizátori odporúčajú lekciu Jogová dielňa. Skúsený inštruktor vysvetlí základné pozície v joge, rozoberie s vami vaše predispozície, opraví prípadné chybné držanie tela a naučí správne základnú zostavu cvičenia na doma.

Záver dňa bude meditačný a terapeutický. Spoznať zázračný účinok tibetských misiek a gongov po jemnej terapeutickej joge v podaní Ivany Strakovej a Zuzany Matheo môže každý kto potrebuje relaxovať, oddýchnuť si alebo jemne meditovať v pozadí liečivých zvukov a za svetla sviečok.

 

Balzamom pre dušu bude precízne namiešaná aromaterapia.

Balzamom pre telo bude zdravé občerstvenie od hlavného partnera festivalu FACH Bratislava. V cene celodennej vstupenky je vegetariánske občerstvenie a za studena lisované šťavy.

INŠTRUKTORI

·       Allowah Lani (USA)

·       Václav Krejčík (CZ)

·       Marti Procházková (CZ)

·       Ivana Straková (SK)

·       Zuzana Matheo (SK)

·       Tomáš Haraslin (SK)

img

PROGRAM:

11. 00 Václav Krejčík - hatha yoga flow

13: 00 Ako začať s jogou? (workshop)

14: 00 Nový silný lepší rok 2019 (prednáška)

15: 00 Marti Procházková  (CZ) - jivamukti yoga

17:00 Allowah Lani (USA) (workshop)

19:00 Ivana Straková & Zuzana Matheo - hatha yoga + kúzlo zvuku

19:45 Kúzlo zvuku - koncert tibetské misky

20:30 + - záver

 

CENA:

Vstupné na festival stojí 30 eur/osoba. V cene sú všetky lekcie, workshopy, koncert, prednáška a občerstvenie.

V predaji sú vstupenky aj na jednotlivé lekcie a workshopy.

 

VSTUPENKY:

 

https://manastay.sk/

 

FB:

https://www.facebook.com/manastayfestival/

 

INSTA:

https://www.instagram.com/manastay.yoga.festival

 

Poďte sa s nami zladiť.

Príďte spraviť niečo pre seba.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies