Laco vraj výkonmi nepresvedčil a v Sparte skončil, na odchode sú aj ďalší slovenskí hráči

NETKY.SK • 3 Apríl 2018, 11:11 • 2 min
Laco vraj výkonmi nepresvedčil a v Sparte skončil, na odchode sú aj ďalší slovenskí hráči

Praha - Slovenský hokejový brankár Ján Laco s určitosťou nebude pokračovať v pražskej Sparte. V rozhovore pre klubový web o tom informoval športový manažér českého extraligistu Michal Broš, pre ktorého boli výkony Laca sklamaním. V Sparte by po neúspešnej sezóne mali skončiť aj obrancovia Marek Ďaloga a Juraj Mikuš.

slovakia

left justify in out

Sparta počas sezóny priviedla do tímu osem posíl, ale tím v základnej časti extraligy nepresvedčil a následne vypadol hneď v predkole play off. Laco zamieril do Sparty koncom minulého roka výmenou z Chomutova.

 

"Uznali sme za vhodné, že by sme chceli posilniť mužstvo o skúseného gólmana. Janko Laco ale svojimi výkonmi nakoniec nepresvedčil. Mal bilanciu jedna výhra a päť prehier. To je asi jediné meno, ktoré by som spomenul, že sa nepodarilo tak, ako sme očakávali. V Sparte s určitosťou nebude pokračovať," uviedol Broš.

 

Po návrate do pražského klubu z čínskej Červenej hviezdy Kchun-lun začiatkom tohto roka nebude v budúcom ročníku v Sparte pokračovať asi ani Ďaloga. Slovenský obranca údajne zamieri do iného klubu do zahraničia.

 

"Marekovi sme ponúkali už pri jeho príchode dlhodobejší kontrakt, ale máme informácie, že sa chce vrátiť do zahraničia. Mužstvo pravdepodobne opustí aj Juraj Mikuš, ktorému sa končí kontrakt, a vyzerá to tak, že sa na jeho predĺžení nedohodneme," informoval Broš, podľa ktorého ale Sparta predĺži zmluvu so slovenským útočníkom Andrejom Kudrnom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona