Laco sa proti Bielorusom po chorobe trocha vytrápil

NETKY.SK • 19 Apríl 2015, 10:04 • 2 min
Laco sa proti Bielorusom po chorobe trocha vytrápil

POPRAD -

slovakia

left justify in out

Hokejový brankár Ján Laco sa dal po chorobe do poriadku a v sobotu proti Bielorusku v prípravnom zápase v Poprade dokázal, že sa bude môcť tím naňho na svetovom šampionáte v Prahe a Ostrave spoľahnúť. Gólman Barysu Astana prišiel v úvode týždňa na zraz do Starého Smokovca s bolesťami v hrdle a oslabeným organizmom, pre zdravotné problémy vynechal aj minulotýždňovú prípravu v Česku. Po liečbe začal trénovať aj na ľade a v sobotu nastúpil. Na výhre 5:2 sa podieľal sedemnástimi úspešnými zákrokmi, mnohé však boli dôležité a zabránili zdramatizovaniu súboja.


"Po chorobe som bol len dva dni na ľade, tak som sa v zápase trocha vytrápil. Som rád, že sme vyhrali. Verím, že úspech dodá mužstvu potrebnú energiu. Boli tam dobré i zlé veci, ale ešte máme dosť času na doladenie výkonov na majstrovstvá sveta,“ povedal po stretnutí Ján Laco.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies