Lačný sa rýchlo adaptoval, Weissova filozofia mu je blízka

NETKY.SK • 26 August 2014, 15:06 • 2 min
Lačný sa rýchlo adaptoval, Weissova filozofia mu je blízka

BRATISLAVA - Slovenský futbalista Miloš Lačný v službách kazašského klubu FC Kajrat Almaty sa pred dvoma mesiacmi podrobil operácii pravého kolena a rekonvalescenciu berie športovo.

slovakia

left justify in out

"Dávam sa do poriadku na Slovensku. Zatiaľ to znášam s nadhľadom," uviedol v rozhovore pre Šport.sk 26-ročný útočník schopný operovať aj na krídle, ktorý prišiel do Almaty vo februári tohto roka. V jedenástich zápasoch dal jeden gól.

 

Do Kazachstanu šiel z Ružomberka, kde sa mu herne aj strelecky darilo. "Tím naďalej sledujem, no už do všetkého až tak nevidím. Myslím si však, že s týmto kádrom to bude mať ťažké. S každým tam mám skvelé vzťahy a ľudí v klube si vážim. Na druhej strane, samozrejme, že nejaké veci týkajúce sa majiteľa ma mrzia, ale to si už nechám pre seba," pokračoval Lačný, ktorý ujedal z legionárskeho chlebíka aj pražskej Sparte, Nemane Grodno a Dundee United. 

 

V Kajrate ho trénersky vedie Vladimír Weiss st., s ktorým spolupracoval už v bratislavskom Slovane. "Na jeho adresu som sa vyjadril už nejedenkrát. Je to pre mňa kouč, ktorý niečo dosiahol a niečo znamená, takže mám pred ním rešpekt. Pochopiteľne, že keď som na ihrisku, tak tieto veci nevnímam a som sám sebou. Jeho filozofia mi je blízka. V klube som sa adaptoval veľmi rýchlo. Tréneri mi to v tomto smere možno trošku uľahčili, predsa len je obrovské plus, keď sú zo Slovenska. Kazachstan je od mojej rodnej krajiny veľmi ďaleko, no už to nejako špeciálne nevnímam. Nie je to pre mňa dôležité. Chlapci aj celý realizačný tím, ktorý v Kajrate pôsobí, sú úžasní, hoci takmer každý má inú mentalitu," dodal pre Šport.sk levočský rodák Lačný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies