Lačný podpísal zmluvu s poľským Slaskom Vroclav

NETKY.SK • 20 Január 2015, 17:47 • 2 min
Lačný podpísal zmluvu s poľským Slaskom Vroclav

VROCLAV - Slovenský futbalista Miloš Lačný bude vo svojej kariére pokračovať v Poľsku. S aktuálne druhým tímom tamojšej najvyššej súťaže Slaskom Vroclav podpísal zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny s opciou na ďalšie dva roky. Informovala o tom oficiálna stránka poľského klubu.

slovakia

left justify in out

Lačný naposledy pôsobil v kazašskom tíme Kajrat Almaty, po zranení a operácii kolena sa ale obe strany na jeseň minulého roka dohodli na predčasnom rozviazaní kontraktu. "Ďakujem klubu, že mi aj po ťažkom zranení umožnil prísť na skúšku. Som rád, že som bol schopný presvedčiť trénerov o svojich schopnostiach. Urobím všetko pre to, aby som im ich dôveru odplatil," uviedol Lačný pre webstránku Slasku.
      

Dvadsaťšesťročný útočník odštartoval kariéru v Ružomberku, neskôr obliekal dresy Sparty Praha, Slovana Bratislava, Dundee United i Nemanu Grodno. Slovensko reprezentoval v mládežníckych kategóriách. V Slasku bol na skúške od začiatku zimnej prípravy a tréner Tadeusz Pawlowski s ním vyjadril spokojnosť. 
      

Slask po 19 odohratých kolách stráca na druhom mieste poľskej ligy na vedúcu Legiu Varšava tri body. V klube pôsobia aj ďalší slovenskí legionári Peter Grajciar a Róbert Pich.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies