Lačný podpísal kontrakt s Kajratom na tri roky

NETKY.SK • 19 Február 2014, 17:05 • 2 min
Lačný podpísal kontrakt s Kajratom na tri roky

ALMATY - Kazašský tím ďalšou zastávkou svetobežníka Miloša Lačného.

slovakia

left justify in out

S jedenástimi gólmi jeden z trojice najlepších strelcov jesennej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy 2013/2014 Miloš Lačný podpísal zmluvu na tri roky s kazašským klubom Kajrat Almaty. Dvadsaťpäťročný útočník naposledy pôsobil v corgoňligovom MFK Ružomberok, v júli 2013 podpísal kontrakt s Liptákmi do konca jesennej časti tohto ročníka. Kajrat vedie slovenský tréner Vladimír Weiss.

"Mal som síce možnosť pokračovať v Ružomberku, ale kontaktoval ma kouč Weiss, preto som sa rozhodol pre odchod do Kajratu. Myslím si, že je to pre mňa krok vpred. Nad ponukou som nemusel dlho uvažovať, v podstate hneď som s ňou súhlasil. Podpísal som s klubom zmluvu na tri roky a nie je to pre mňa nič nové. Trojročnú spoluprácu som už mal aj so Spartou Praha. Ak má klub dobré vyhliadky, nevidím problém spojiť s ním moju budúcnosť," povedal pre fckairat.fz bývalý zakončovateľ škótskeho Dundee United či bieloruského tímu Neman Grodno. 

 

Levočský rodák hral na Slovensku okrem Ružomberka aj za bratislavský Slovan. 

Lačný odohral za Kajrat niekoľko prípravných zápasov a zvyká sa herný prejav svojho nového zamestnávateľa. "Osobne preferujem rýchly a ofenzívny štýl. Verím, že pôsobenie v Almaty bude prospešné pre obe strany - pre mňa i klub. Chcel by som dať čo najviac gólov, pomôcť tímu k ligovému primátu a kvalitným výsledkom v Európskej lige," doplnil Miloš.

 

Ako je známe, Vladimír Weiss priviedol počas svojej premiérovej sezóny v Kazachstane Kajrat k tretej priečke, ktorá zaručuje účasť v 1. predkole EL 2014/2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies