Lačný odmietol Thun, vraj má lepšie ponuky

NETKY.SK • 10 December 2013, 12:21 • 2 min
Lačný odmietol Thun, vraj má lepšie ponuky

RUŽOMBEROK - S jedenástimi gólmi v ružomberskom drese najlepší strelec jesennej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy 2013/2014 Miloš Lačný sa po vydarenej polsezóne ocitol v minulých dňoch v hľadáčiku švajčiarskeho klubu FC Thun.

slovakia

left justify in out

Podľa webu sport.sk sa s Lačným spojil agent zastupujúci Švajčiarov, Lačný však ponuku Thunu odmietol s tým, že má aj lepšie možnosti. "Hovoril o Hamburgu, Sampdorii aj Celticu. A mal veľké finančné požiadavky," uviedol nemenovaný agent Thunu. Slovenský útočník však pre denník Šport povedal, že ho nikto zo strany Thunu nekontaktoval, pričom prezradil ďalšieho záujemcu o jeho služby: "Dostal som ponuku z Talianska, je veľmi dobrá, ale interes prejavil pred niekoľkými týždňami aj Partizan Belehrad. Je to klub s veľkým menom, ale netvrdím, že moje najbližšie kroky povedú priamo tam. Som náchylný aj k tomu, aby som zostal pod Čebraťom. Klub má o mňa záujem. Musíme však nájsť spoločnú reč ohľadom mojich podmienok. Na ťahu je majiteľ klubu," doplnil 25-rodák z Levoče.

Lačný podpísal s MFK Ružomberok v júli tohto roka zmluvu do konca jesennej časti tohto ročníka Corgoň ligy. V zahraničí pôsobil v pražskej Sparte, škótskom Dundee United a bieloruskom tíme Neman Grodno. Levočský rodák hral na Slovensku okrem Ružomberka aj za bratislavský Slovan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies