Lačný na operáciu kolena, dĺžka liečby nejasná

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 14:32 • 2 min
Lačný na operáciu kolena, dĺžka liečby nejasná

BRATISLAVA - Slovenský futbalový útočník v službách kazašského klubu FC Kajrat Almaty Miloš Lačný sa v utorok podrobí operácii pravého kolena. Indispozíciu si privodil počas nesúťažného zápasu pred pár dňami.

slovakia

left justify in out

"Po strelenom góle som sa hneď chytal za koleno, mám poškodený väz, ale ešte neviem, v akom rozsahu, podľa toho sa odhadne dĺžka rehabilitácie. Momentálne som na Slovensku a v utorok podstúpim zákrok na špecializovanej klinike Sport Clinic. Pôvodne ma mali operovať v Ríme, ale vzhľadom na to, že prvé týždne po zákroku sú veľmi dôležité, tak budem doma na Slovensku," uviedol pre agentúru SITA 26-ročný rodák z Levoče. 

 

Miloš Lačný podpísal vo februári zmluvu na tri roky s kazašským prvoligistom, ktorého hlavným trénerom je Slovák Vladimír Weiss. Bývalý hráč MFK Ružomberok, Slovana Bratislava či škótskeho Dundee United nepomôže pre zranenie Kajratu v 1. predkole Európskej ligy 2014/2015 proti albánskemu tímu FK Kukesi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona