Lačný ide po odchode z Weissovho Almaty na skúšku do Vroclavu

NETKY.SK • 6 Január 2015, 22:31 • 2 min
Lačný ide po odchode z Weissovho Almaty na skúšku do Vroclavu

VROCLAV - Kariéra slovenského futbalistu Miloša Lačného by mohla pokračovať v poľskom klube Slask Vroclav. Útočník sa v stredu objaví na tréningu sliezskeho tímu a po skúške môže s účastníkom najvyššej súťaže podpísať kontrakt.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný zakončovateľ naposledy pôsobil v kazašskom tíme Kajrat Almaty, ktorý vedie Vladimír Weiss. Spoločne s Lačným bude Vroclav testovať aj Andreia Ciolacua z Rapidu Bukurešť.

 

"Chceme ich skúšať minimálne do konca týždňa. Myslím si, že sa rozhodneme pre jedného z nich. Musia sa ukázať už teraz a nie o pár mesiacov," povedal pre Przeglad Sportowy tréner Tadeusz Pawlowski. 

 

Lačný po predlanskom príchode do Almaty podpísal trojročný kontrakt, ktorý však na jeseň 2014 obe strany predčasne ukončili. Levočský rodák odohral za Kajrat jedenásť ligových zápasov a strelil jeden gól, pri ktorom si paradoxne spôsobil zranenie kolena a musel ísť na operáciu. 

 

Lačný je bývalý hráč MFK Ružomberok, Slovana Bratislava, pražskej Sparty, škótskeho Dundee United a bieloruského tímu Neman Grodno. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies