Lacné ubytovanie v zahraničí? Ubytujte sa na jachte

NETKY.SK • 25 September 2017, 15:20 • 2 min
Lacné ubytovanie v zahraničí? Ubytujte sa na jachte

Jachta sa spája s pojmom luxus a zväčša si ju môžu dovoliť len boháči. V zahraničí však vie byť poriadne drahé aj obyčajné ubytovanie. Bežní ľudia či študenti, ktorí sa na dovolenkách snažia niečo ušetriť a neplytvať peniazmi za nocľah, čoraz častejšie siahajú po službe AirBnB.

slovakia

left justify in out

Tá ma však atraktívnu konkurenciu, najmä v prímorských oblastiach.  Matt Ovenden vytvoril koncept, ktorý je cenovo podobný ubytovaniu cez AirBnB, kde ľudia za nižšie ceny ponúkajú na prenájom nevyužívanú izbu či byt.

 

Matt sa okolo lodí pohyboval už od malička. Teraz, keď už je veľký chlapec, dostal nápad, ako svoju vášeň premeniť na živobytie. Vytvoril portál Borrow A Boat, cez ktorý si možno požičať jachtu a bývať na nej za „normálnu cenu“. K dispozícii je až 4-tisíc jácht.

 

 

Na objednávanie a platenie používa podobný systém ako má AirBnB, ktoré urobilo revolúciu v ubytovávaní na cestách. „Lodný priemysel čelí zmenám a preto je potrebnú skúšať inovatívne cesty, ako priniesť novú krv,“ vysvetlil Matt.

 

Jachty, ktoré ponúka sú rôzne veľkosťou aj cenovo. Jedny z najlacnejších sa dajú požičať za 100 eur na deň. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies