Lacko s Kližanom neuspeli v 1. kole štvorhry

NETKY.SK • 31 Júl 2012, 07:33 • 2 min
 Lacko s Kližanom neuspeli v 1. kole štvorhry

Lacko s Kližanom neuspeli v 1. kole štvorhry - Tenis Slovenskí tenisti Lukáš Lacko s Martinom Kližanom neuspeli v 1.

slovakia

left justify in out

img

Slovenskí tenisti Lukáš Lacko s Martinom Kližanom neuspeli v 1. kole štvorhry na olympijskom turnaji v Londýne. Na wimbledonskej tráve prehrali s tretím nasadeným srbským párom Nenad Zimonjič, Janko Tipsarevič za 58 minút v dvoch setoch 3:6 a 3:6.
      "Jednoducho boli dnes Srbi vo všetkých ohľadoch lepší, my debla hráme iba sporadicky, Zimonjič je tophviezda, Tipsarevič aj v singli, aj v debli. Mňa brejkli raz, Lukáša potom v druhom sete, a to stačilo, lebo si podržali servis. My sme mali menej možností na prelomenie ich podania. Nabral som tu nové skúsenosti, som rád, že som sa mohol v Londýne predstaviť," povedal po olympijskom vystúpení Kližan, ktorého súťažné účinkovanie vo Wimbledone malo len niekoľko hodín, keďže rovnako v pondelok prehral aj v dvojhre s Američanom Andym Roddickom. 
      "Hrali sme s dvoma tophráčmi. Našou deblovou hrou sa ťažko presadzuje proti nim na tráve. Najväčší rozdiel bol v tom prvom voleji, ktorý mali súperi výborný. Držali sme krok iba v úvodoch setov, potom však prišiel brejk a doservovali do konca," doplnil svojho olympijského partnera Lacko. 
      
      muži - štvorhra - 1. kolo:
      Nenad Zimonjič, Janko Tipsarevič (3-Srb.) - Lukáš LACKO, Martin KLIŽAN (SR) 6:3, 6:3

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona