Lacko predstavil trénerov: Hlavné slovo bude mať Karol Kučera

NETKY.SK • 14 December 2015, 18:44 • 2 min
Lacko predstavil trénerov: Hlavné slovo bude mať Karol Kučera

BRATISLAVA - Slovenský tenista Lukáš Lacko po ukončení spolupráce s Karolom Beckom už vyriešil trénerskú otázku na nasledujúcu sezónu.

slovakia

left justify in out

"Hlavné slovo bude mať Karol Kučera, s ktorým budem trénovať doma. Rolu sekundárneho trénera a sparinga, ktorý bude so mnou cestovať, bude plniť Filip Havaj," uviedol pre agentúru SITA 28-ročný piešťanský rodák Lacko, momentálne 111. vo svetovom rebríčku ATP vo dvojhre. Beck viedol Lacka jednu sezónu. "Určite som sa niečo naučil, on tiež. Je to funkcia, s ktorou dovtedy nemal skúsenosti. Najmä v závere sezóny sme našli koncept, ktorý priniesol úspechy. Aj touto cestou sa chcem Karolovi poďakovať za všetko, čo pre mňa urobil. Obaja sme nevylúčili, že sa naše cesty v budúcnosti opäť spoja," uviedol Lacko prostredníctvom svojej facebookovej prezentácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona