Lacko neobháji titul na Slovak Open: Bolo to trošku nespravodlivé

NETKY.SK • 8 November 2014, 08:29 • 2 min
Lacko neobháji titul na Slovak Open: Bolo to trošku nespravodlivé

BRATISLAVA - Slovenský tenista Lukáš Lacko neobháji vlaňajší titul na bratislavskom challengeri Slovak Open.

slovakia

left justify in out

Vo štvrťfinále dvojhry prehral ako nasadená dvojka so sedmičkou "pavúka" Nemcom Petrom Gojowczykom za 73 minút v dvoch setoch 5:7, 4:6. Kľúčový bol desiaty gem úvodného dejstva, v ktorom Lacko nepremenil tri setbaly. Slovensko tak prišlo aj o svoje posledné želiezko v singli.
      

"Na tomto turnaji sa veľmi dobre hrá, sú na ňom výborné podmienky. Ja tu hrám vždy dobre, ale aj ostatní hráči tu hrajú dobre. V súboji s Gojowczykom bol prvý set možno o jednej lopte. Dnes to bolo trošku nespravodlivé...," povedal Lacko po prehre pre oficiálnu stránku turnaja a zhodnotil aj celý končiaci sa rok: "Bola to ďalšia ťažká sezóna. Nemôžem povedať, že by som hral horšie alebo výrazne lepšie, ako minulý rok. Jediným mínusom v tomto roku bolo to, že som nemal výrazný výsledok na grandslamovom turnaji. Takže sa mi rátalo iba 14 turnajov, nie 18. Nedokázal som uhrať veľký výsledok, podarilo sa mi to až v závere sezóny v Taškente. Vzhľadom na to ako to prebiehalo v tomto roku, predsa som si len splnil cieľ - účasť na prvom grandslame, ale rebríčkovo som chcel byť vyššie."
      
dvojhra - štvrťfinále:
Peter Gojowczyk (7-Nem.) - Lukáš LACKO (2-SR) 7:5, 6:4



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies