Lacko je predbežná jednotka challengeru v Johannesburgu

NETKY.SK • 26 Apríl 2013, 11:50 • 2 min
Lacko je predbežná jednotka challengeru v Johannesburgu

BRATISLAVA - Slovenský tenista Lukáš Lacko, momentálne 79. vo svetovom rebríčku vo dvojhre, je po uzávierke prihlášok predbežná jednotka turnaja ATP Challenger Tour s dotáciou 100 000 USD, ktorý sa na tvrdom povrchu vonku v juhoafrickom Johannesburgu uskutoční 29. apríla - 5. mája. Nasledujú Američan Rajeev Ram a Kanaďan Vasek Pospisil.

slovakia

left justify in out

 Zverenec Ladislava Simona Lacko po vynechaní takmer celého februára pre problémy s chrbtom pocítil na challengeri v Le Gosier na Guadeloupe opätovné bolesti chrbta a začiatkom tohto mesiaca sa rozhodol dať prednosť regenerácii a príprave na šnúru v JAR a Ázii. Niekdajší 44. hráč renkingu to oznámil na svojej internetovej stránke. Do súťažného diania sa vráti práve v Johannesburgu. Od 6. mája sú v Ázii na programe "hardové" challengere v čínskom Kchun-mingu aj uzbeckom Karši a od 13. mája v kórejskom Busane. 

Dvadsaťpäťročný piešťanský rodák Lacko sa v marci lúčil v 1. kole na významných podujatiach ATP World Tour Masters 1000 v kalifornskom Indian Wells aj Miami na Floride, bol v osemfinále na challengeri v Dallase a napokon vo štvrťfinále na rovnako hodnotnom podujatí v spomenutom Le Gosier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies