Labutia pieseň Mayweathera možno na bezplatnej televízii

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 18:45 • 2 min
Labutia pieseň Mayweathera možno na bezplatnej televízii

LAS VEGAS - Americký profesionálny boxer Floyd Mayweather si azda na záver kariéry pre svojich tamojších podporovateľov pripravil príjemné prekvapenie.

slovakia

left justify in out

Posledný súboj 38-ročného rodáka z Grand Rapids, ktorý v pondelok administratívnou cestou prišiel o opasok organizácie WBO vo welterovej hmotnostnej kategórii, by totiž podľa serveru The Sweet Science mohla prenášať bezplatná televízia CBS. Diváci v USA by si teda nemuseli zakúpiť domáce vysielacie práva pay-per-view (PPV), ani mať predplatenú niektorú z prémiových káblových staníc. Špecializovaný portál Bad Left Hook však pripomenul, že zatiaľ ide iba o číre špekulácie.

 

"Money" rozhodne nie je odkázaný na ďalší výťažok z PPV, veď len za svoje druhomájové vystúpenie proti Mannymu Pacquiaovi zinkasoval aspoň 220 miliónov amerických dolárov. Jeho labutia pieseň je naplánovaná na 12. septembra tohto kalendárneho roka v komplexe MGM Grand Garden Arena v nevadskom Las Vegas, ibaže dovtedy si ešte musí Mayweather zvoliť oponenta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies