Labrinth zverejnil videoklip ku skladbe Let It Be

NETKY.SK • 27 August 2014, 16:14 • 2 min
Labrinth zverejnil videoklip ku skladbe Let It Be

LONDÝN - Britský spevák a multiinštrumentalista Labrinth zverejnil prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Let It Be.

slovakia

left justify in out

Video zobrazuje 25-ročného rodáka z Londýna v rôznych štádiách prípravy albumu, pričom navodzuje dojem, že v ňom tvorcovia nepoužili jediný strih. Oficiálne by mala pieseň vyjsť 28. septembra ako úvodný singel pripravovanej štúdiovky. Tú Labrinth plánuje vydať začiatkom roka 2015.

 

 

Timothy McKenzie známy ako Labrinth debutoval singlom Let the Sun Shine (2010). Okrem neho má na konte EP iTunes Festival: London 2012 (2012) a Atomic (2013) a taktiež štúdiovku Electronic Earth (2012). Z nej pochádzajú single Earthquake či Beneath Your Beautiful (2012), na ktorom hosťovala Emeli Sandé. S touto piesňou sa hudobníci dostali na vrchol britského singlového rebríčka. Labrinth je známy aj pre spoluprácu s rôznymi umelcami ako napríklad s rapperom Tiniem Tempahom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies