Labrinth si vybral automobil Rolls-Royce Wraith pre svoj nový hudobný video klip

NETKY.SK • 5 September 2014, 09:09 • 2 min
Labrinth si vybral automobil Rolls-Royce Wraith pre svoj nový hudobný video klip

BRATISLAVA - Jeden z popredných britských pesničkárov, ktorý sa vo svete prezentuje pod menom Labrinth, si vybral automobil Rolls-Royce Wraith pre svoj nový hudobný video klip k singlu „Let it Be“ (Nechaj to byť).

slovakia

left justify in out

Video sleduje Labrinthov tvorivý proces prostredníctvom série krátkych filmových medailónikov, ktoré ukazujú jeho kreativitu, pracovnú morálku a pozornosť k detailu. 

 

"Video je o uplatnení vlastnej skúsenosti a osobitostí pri hľadaní ideálu. Rovnako aj o tvrdej práci s nádychom kreativity, ktorá môže vytvoriť niečo skutočne unikátne", komentoval Labrinth. 

 

Tieto pocity sú ozvenou jedinečného priestoru zákazkovej produkcie Bespoke poskytovanej majiteľom Rolls Royce Wraith. Bespoke je o úzkej spolupráci dizajnérov a remeselníkov Rolls-Royce s individuálnym prejavom vkusu a životného štýlu zákazníka Rolls Royce. Bespoke je o "nádychu kreativity", ktorá je ďaleko za hranicami tradičných prvkov výbavy automobilov. 

 

„Wraith je jedinečná kombinácia výkonu a štýlu určenej pre novú generáciu zákazníkov Rolls-Royce. Spolupráca so špičkovými umelcami ako Labrinth slúži k predstaveniu Rolls-Royce Wraith vo vysoko modernej interpretácii nadčasového luxusu," povedal Marc Mielau, generálny riaditeľ marketingu spoločnosti. „Naša pozornosť k detailu a neustále nepokojná snaha o dokonalosť budujú pozíciu Rolls-Royce ako vrcholného predstaviteľa luxusu a výrazu úspechu."  Jeho nový album bude predstavený v decembri 2014.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies