La Toya Jacksonová napísala o smrti brata Michaela knihu

NETKY.SK • 17 Jún 2011, 07:39 • 2 min
La Toya Jacksonová napísala o smrti brata Michaela knihu

La Toya Jacksonová napísala o smrti brata Michaela knihu - Celebrity Prvá otázka, ktorá prebehla mysľou La Toye Jacksonovej, keď sa dozvedela o smrti svojho brata Michaela Jacksona bola Kto zabil Michaela? Píše o tom vo svojej novej knihe Starting Over (N

slovakia

left justify in out

img

Prvá otázka, ktorá prebehla mysľou La Toye Jacksonovej, keď sa dozvedela o smrti svojho brata Michaela Jacksona bola: "Kto zabil Michaela?". Píše o tom vo svojej novej knihe Starting Over (Nový začiatok), ktorá príde do predaja na budúci týždeň, dva roky po úmrtí speváka na predávkovanie sedatívami. Jeho osobný lekár dr. Conrad Murray vyhlásil, že sa necíti byť vinný z neúmyselného zabitia, proces s ním vytýčili na september.
      La Toya Jacksonová hovorí, že jej brat často predpovedal svoje zabitie pre svoj majetok a katalóg hudby. Tesne pred Michaelovou smrťou jej jeho dcéra Paris povedala, že "ocko bol vždy studený" a "stále plakal".
      V knihe ďalej píše, že krátko po vyhlásení Michaela za mŕtveho konfrontovala dr. Murraya v nemocnici, aby zistila, čo sa stalo, ale on jej odpovedal vyhýbavo a počula samé výhovorky.
      Píše tiež, že prehľadala bratovu spálňu a našla ju "hore nohami", s rozhádzanými vecami a prevráteným nábytkom. Medzi vecami boli zápisky, ktoré podľa nej napísal Michael. Naznačovali, že potreboval pomoc ich otca Josepha, aby dostal "týchto ľudí preč z môjho života" a že "súhlasil iba s 10 vystúpeniami".
      Keď 25. júna 2009 zomrel, mal naplánovanú sériu 50 koncertov v O2 Aréne v Londýne. Vstupenky na jeho pôvodne plánovaných 10 vystúpení sa predali za necelú hodinu a preto k nim pridali 40 ďalších.
      La Toya Jacksonová v knihe uvádza, že počula aj od ďalších ľudí z Michaelovho okolia, vrátane jeho priateľov a fanúšikov, ktorí vyjadrili podozrenia v súvislosti s poslednými dňami jeho života.
      Kniha La Toye nie je poslednou spomienkou Jacksonovcov na Michaela. V septembri má vyjsť kniha jeho brata Jermaina Jacksona.  

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies