La Roux pracuje na novom albume

NETKY.SK • 31 Máj 2015, 09:34 • 2 min
La Roux pracuje na novom albume

LONDÝN - Britská speváčka Elly Jackson, známa ako La Roux, pracuje na novom albume. Pre magazín NME to prezradila samotná 27-ročná interpretka.

slovakia

left justify in out

Ako tiež uviedla, na novú štúdiovku nebudú musieť jej fanúšikovia a fanúšičky dlho čakať.


„Som teraz nezávislejšia a nemám žiadne vojny, v ktorých musím bojovať, čo je veľmi posilňujúce,“ prezradila rodáčka z Londýna, pričom tiež povedala, že jej novinka bude znieť voľnejšie a oduševnene. „Nemyslím však oduševnene v bežnom zmysle. Neplánujem urobiť nahrávku plnú balád. To nie som ja,“ vysvetlila. „Vždy chcem byť futuristická. Chcem, aby táto nahrávka bola viac inovatívna a mala klasickú soulovú náladu, no stále aby bola futuristická a inovatívna,“ vyjadrila sa tiež.


Projekt La Roux založila Jackson s Benom Langmaidom, ktorý však formáciu opustil počas tvorby albumu Trouble in Paradise (2014). Predtým vydali debutový eponymný album z roku 2009, kompiláciu Sidetracked (2010), dve EP nahrávky, jeden mixtape a single Quicksand, In For The Kill, Bulletproof či I'm Not Your Toy. Spomínaný debut získal Grammy v kategórii Najlepší elektronický/tanečný album a vďaka skladbe In For The Kill La Roux nominovali aj v kategórii Najlepšia tanečná nahrávka. Projekt, v ktorom pôsobia aj ďalší koncertní hudobníci, sa vlani v auguste predstavil na piešťanskom hudobnom festivale Grape.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies