La Liga: Real Madrid nastrieľal súperovi 6 gólov!

NETKY.SK • 23 September 2021, 13:57 • 2 min
La Liga: Real Madrid nastrieľal súperovi 6 gólov!

MADRID – Biely Balet privítal na domácej pôde Mallorcu, výsledok zápasu však pripomínal skôr tenisové skóre ako futbalový zápas.

slovakia

left justify in out

Asensio s hetrikom a suverénny Real

Mallorca sa pred zápasom nezdala úplne ako jednoduchý súper pre Ancelottiho tím. Mallorca figuruje v tabuľke so slušnými 8 bodmi, ale na včerajší zápas bude chciet úrýchlene zabudnúť. 

 

Všetko začal už v 3. minúte nestarnúci Karim Benzema, ktorý pohotovou strelou otvoril skóre. Real bol pri chuti a už v 24.minúte po góle Asensia viedol 2:0.

 

Mallorca sa nechcela nechať zahanbiť a okamžite sa jej podarilo vyrovnať, na dobrú strelu Lee Kang-Ina nemal Courtoia žiadny nárok. 

 

Asensio pokračoval v dobrom výkone a už o 5. minút neskôr pridal svoj druhý gól v zápase. Po peknej kombinácii s Benzemom šikovne prekonal hosťujúceho brankára.

 

Táto dvojica si mala na starosti aj ďalšie dva góly Realu, najprv skompletizoval svoj hetrik Asensio. Potom pridal svoj druhý gól v zápase aj fenomenálny Benzema. Karim sa dostal na métu 200 gólov v  španielskej lige.

 

 

Pre Francúza to bol už 8 gól v tohtoročnej sezóne a dominuje v tabuľke strelcov španielskej ligy. Celkovú výhru 6:1 spečatil v závere zápasu Isco

 

Sevilla zdolala rivala z Valencie

Sevillu čakal neľahký zápas na domácom štadióne, Valencia mala na pláne oklepať sa po neúspešnom zápase s Realom.

 

Valencia po nezvládnutom závere zápasu s Realom pre zmenu nezachytila úvod zápasu práve so Sevillou. Už v 3. minúte otvoril skóre  Papu Goméz, potom si strelil vlastný gól hráč Valencie Lato a dokonca v 22. minúte po góle Mira prehrávala Valencia 0:3. 

 

Valencii sa podarilo ešte v prvom polčase debakel zmenšiť, no od tohto gólu sa skóre už nezmenilo a Sevilla získala cenné 3 body.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies