La Liga: Barcelona zakopla s Granadou

NETKY.SK • 21 September 2021, 08:58 • 2 min
La Liga: Barcelona zakopla s Granadou

BARCELONA – Domáci futbalisti si po prehre s Bayernom Mníchov chceli napraviť chuť proti trápiacej sa Granade. Nakoniec musel obranca Araujo hlavičkou zachaňovať aspoň jeden bodík pre Blaugranas.

slovakia

left justify in out

Cenný bod z Nou Campu pre Granadu

Granada zažila perfektný vstup do zápasu, keď sa jej podarilo streliť gól hneď v úvodných minútach. Už v 2. minúte si na Escuderov center vyskočil stopér Duarte a poslal hostí do vedenia. 

 

Barcelona sa postupne dostala do svojho tempa a začala kontrolovať hru. Domáci zverenci mali 77% držanie lopty a na súpera vyslali 17 striel. Prvú väčšiu šancu nepremenil obranca Sergi Roberto, ktorý v 19. minúte orazítkoval brvno. 

 

Potom brankár hostí predviedol pár veľmi dobrých zákrokov a minúty sa začali krátiť. Barcelone sa podarilo aspoň vyrovnať až v samotnom závere zápasu. Po dobrom centri Gaviho sa k hlavičke dostal veľmi dobre hrajúci Araujo a zachránil Barcelonu pred prvou prehrou v sezóne. 

 

Barcelona má zatiaľ bilanciu 2 výhry a 2 remízy, figuruje na priebežnej 7. priečke. Blaugranas majú o jeden zápas menej a ak by ho dokázali vyhrať, tak by sa zaradili na 2. miesto v tabuľke. Pred nimi by bol iba ich najväčší rival Real Madrid

 

 

Real zdolal Valenciu

V šlágri kola hostila Valencia kráľovský Real Madrid, oba celky zažívajú dobrý začiatok sezóny a do zápasu vstupovali s vysokými ambíciami. 

 

Na góly si fanúšikovia museli počkať až do druhého polčasu, prvý úder patril Valencii. Presadil sa ľavý záložník Duro a domáci viedli 1:0. 

 

Real si svoje góly schovával až do záverečných minút; najprv sa v 86. minúte presadil Vinícius Junior. Brazílčanovi na gól asistoval Benzema, potom si o dve minúty neskôr svoje úlohy vymenili. Vinícius nahral Benzemovi na víťazný gól a Real sa tak osamostatnil na čele tabuľky. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies