La Liga: Barcelona sa trápi naďalej

NETKY.SK • 24 September 2021, 10:08 • 2 min
La Liga: Barcelona sa trápi naďalej

CADIZ – Ďalší mizerný výkon Barcelony, proti Cadizu nedokázala streliť gól a stratila ďalšie dva body.

slovakia

left justify in out

Červené karty a nevýrazný herný prejav!

Blaugranas figurujú v tabuľke La Ligy iba na 7.mieste. Pritom ich žreb do úvodu sezóny vôbec nebol taký náročný že by to Koemanov tím nejako ospravedlňovalo. 

 

Na štvrtkový zápas cestovali na pôdu Cadizu, ktorý sa pohybuje až na spodných miestach tabuľky. To, že je Barcelona bez formy, potvrdzuje aj ich herný prejav. Ten nepripomína nič z čias tej Barcelony, ktorú si milióny fanúšikov zamilovali.

 

Je potrebné zmieniť, že Barcelona prechádza akousi novou generáciou a jej káder sa ani z ďaleka nepribližuje tomu z minulých sezón. 

 

Do zápasu 6.kola vstupovala Barca ako jasný favorit. No už po prvom vyslovene  nudnom polčase bolo evidentné, že to dnes zverenci Koemana nebudú mať jednoduché.

 

V 65. minúte bol vylúčený záložník Frankie De Jong a favorit musel dohrávať v oslabení. Najväčšiu zábavu priniesli posledné minúty zápasu. Oba tímy dokázali vytvoriť sľubné šance, ale ani jednému z nich sa nepodarilo skórovať víťazný gól.

 

img

 

Nakoniec sa zrodila bezgólova remíza. Cadiz získal cenný jeden bodík, ale Barca stratila ďalšie dva dôležité body.

 

Je otázne, aká bude budúcnosť kouča Ronalda Koemana. Mnohí fanúšikovia Blaugranas si prajú aby Holanďana vyhodili. Na druhej strane to žiadny nový tréner nebude mať so súčasným kádrom Barcelony vôbec ľahké.

 

Vyskytla sa informácia o tom, že po prehre s Bayernom dostal Koeman ultimátum. Manažment Barcelony mu dal 3 zápasy nato, aby ich presvedčil o svojom zotrvaní na pozícii trénera. Z  tie3 zápasy Barcelona už dvakrát zakopla s papierovo slabším súperom. Uvidíme, ako to celé nakoniec dopadne.

 

img

 

Ďalšie zápasy 6. kola La Ligy:

Granda 2:3 Real Sociedad

Osasuna 1:3 Real Betis



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies