Löwa znepokojujú zranenia viacerých hráčov pred ME

NETKY.SK • 19 Apríl 2016, 13:35 • 2 min
Löwa znepokojujú zranenia viacerých hráčov pred ME

BERLÍN - Trénerovi nemeckej futbalovej reprezentácie Joachimovi Löwovi robia "mešie starosti" zranenia viacerých hráčov pred blížiacimi sa ME vo Francúzsku. Podľa agentúry DPA ale tréner úradujúcich majstrov sveta, ktorí 29. mája odohrajú v Augsburgu prípravný zápas pred EURO so Slovenskom, nestráca optimizmus.

slovakia

left justify in out

"Práve teraz to nie je úplne najlepšie. Máme zranených kľúčových hráčov, ktorí momentálne nehrávajú. Bastian Schweinsteiger, Julian Draxler, Emre Can, Jerome Boateng, Bennie Höwedes, to je päť hráčov, ktorí môžu hrať na ME dôležitú úlohu. Všetci sú však zranení. To ma trochu znepokojuje," povedal Löw pre televíziu Sky.

 

Napriek tomu je lodivod trojnásobných európskych šampiónov optimistom. "Pred každým veľkým turnajom vám chýbajú zranení hráči. Pred MS 2014 boli zranení Schweinsteiger aj Khedira, a predsa sme tam čosi dokázali."

 

Nemecký kouč oznámi predbežnú nomináciu na EURO 17. mája. Prvý zápas v ich C-skupine na turnaji odohrajú Nemci 12. júna proti Ukrajine v Lille, potom ich ešte čakajú Severní Íri a Poliaci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies