Löwa veľmi nahnevalo správanie nemeckých fanúšikov v Prahe

NETKY.SK • 3 September 2017, 15:11 • 2 min
Löwa veľmi nahnevalo správanie nemeckých fanúšikov v Prahe

STUTTGART - Tréner nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Löw vyjadril veľký hnev zo správania fanúšikov úradujúcich majstrov sveta v kvalifikácii MS 2018 v súboji s Českom v Prahe.

slovakia

left justify in out

V piatok v Edene nemeckí návštevníci spievali neonacistické popevky a ich terčom sa stal aj Timo Werner z RB Lipsko. Ignorovali predzápasovú minútu ticha a po zápase, v ktorom hostia vyhrali 2:1 im Löwovi zverenci ani nešli na protest poďakovať.

 

"Som plný hnevu a znepokojenia zato, čo sa stalo. Využili futbalové fórum a reprezentačný zápas na trápne správanie, ktorým spôsobili hanbu vlastnej krajine," citovala trénera Nemcov agentúra DPA. Nemecký futbalový zväz (DFB) sa od nich dištancoval a uviedol, že to neboli fanúšikovia, ktorým pripravil zájazd zväz.

 

"To nie sú fanúšikovia, ale chuligáni, ktorí nemajú nič spoločné s futbalom," nechal sa po zápase počuť obranca Nemecka Mats Hummels.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies