Löw vylúčil Kruseho z nemeckého kádra

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 16:19 • 2 min
Löw vylúčil Kruseho z nemeckého kádra

BERLÍN - Max Kruse pre výstrelky v civilnej sfére zrejme príde o štart za Nemecko na tohtoročných futbalových majstrovstvách Európy vo Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Tréner reprezentácie Joachim Löw ho vylúčil z kádra na prípravné zápasy proti Angličanom (26. marca) a Talianom (29. marca). Podľa denníka Bild v sobotu v Berlíne oslavoval útočník VfL Wolfsburg svoje 28. narodeniny v diskobare a približne o 2.00 h zaregistroval ženu, ktorá si ho fotila mobilom. Priskočil k nej, vytrhol jej telefón a zmazal snímky. Smolu mal v tom, že to urobil reportérke Bildu Jessice Pillatzkej, ktorá si záležitosť nenechala pre seba. Už o 9.30 h v nedeľu si Kruseho zavolal na koberček športový riaditeľ "vlkov" Klaus Allofs a podľa spomenutého zdroja mu dal pokutu 25 000 eur. Rovnakú hráč dostal už po tom, ako vyvstalo, že si vlani v októbri zabudol v taxíku takisto v nemeckej metropole 75 000 eur, pričom bolo nejasné, čo v Berlíne v skorých ranných hodinách robil, údajne sa zúčastnil na pokerovom turnaji
.
"Už minulý týždeň som Maxovi Krusemu jasne povedal, čo od neho očakávam, a to na ihrisku aj mimo trávnika. Chcem hráča, ktorý sa koncentruje na futbal a blížiace sa ME aj medzi jednotlivými zápasmi. Udalosti z ostatného víkendu do toho ani trochu nezapadli a Max sa opakovane nechoval profesionálne, čo nemôžem trpieť,"
citovala Löwa internetová stránka národného zväzu DFB.

"Sme v kontakte s VfL Wolfsburg a zhodli sme sa s Klausom Allofsom aj trénerom Dieterom Heckingom na tomto riešení," skonštatoval manažér reprezentácie Oliver Bierhoff.

Rodák z Reinbeku Kruse má za sebou 14 vystúpení v najcennejšom drese, dal 4 góly. V reprezentácii debutoval 29. mája 2013 v prípravnom dueli s Ekvádorčanmi v americkom Boca Ratone. Na MS 2014 do Brazílie sa nedostal.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies