Löw predĺžil zmluvu s nemeckým zväzom do MS 2018

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 15:38 • 2 min
Löw predĺžil zmluvu s nemeckým zväzom do MS 2018

BERLÍN - Tréner nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Löw predĺžil v piatok zmluvu o ďalšie dva roky. Na lavičke úradujúcich majstrov sveta by tak zotrval aj počas svetového šampionátu v roku 2018. V piatok o tom informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatpäťročnému Löwovi, ktorý zasadol na lavičku v roku 2006 ako hlavný kouč, platil pôvodný kontrakt do EURO 2016 vo Francúzsku. V realizačnom tíme naďalej zostávajú aj asistent hlavného kormidelníka Thomas Schneider, tréner brankárov Andreas Köpke a manažér tímu Oliver Bierhoff.
     

"S jeho skúsenosťami, silou a cieľavedomosťou je výbornou voľbou pre Nemecký futbalový zväz," povedal prezident DFB Wolfgang Niersbach. Löw priviedol Nemcov aj do semifinále, resp. k bronzu na MS 2010 v JAR, do semifinále EURO 2012 aj finále EURO 2008. Na klubovej úrovni viedol VfB Stuttgart, Fenerbahce Istanbul, Karlsruhe, Adanaspor, Tirol Innsbruck a Austriu Viedeň. V roku 2006 vymenil na poste hlavného trénera Nemcov Jürgena Klinsmanna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies