Löw po výhre Nemcov: Nóri nemali šancu, musíme viac behať

NETKY.SK • 5 September 2016, 11:58 • 2 min
Löw po výhre Nemcov: Nóri nemali šancu, musíme viac behať

OSLO - Úradujúci majstri sveta vo futbale Nemci vstúpili do kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska presvedčivým triumfom 3:0 v nórskom Osle nad domácou reprezentáciou. Víťazstvo "Nationalelf" gólovo režírovali hráči Bayernu Mníchov, dva zásahy zaznamenal kanonier Thomas Müller, jeden pridal Joshua Kimmich.

slovakia

left justify in out

"Hrali sme veľmi dobre a suverénne. Dôležité bolo, že sme dokázali pomerne rýchlo streliť prvý gól. Zásah na 1:0 - to bol typický Müller, no tieto jeho góly by som oveľa radšej vymenil za to, keby sa mu strelecky darilo na ME 2016, kde neskóroval ani raz. Nóri neboli z kategórie najsilnejších súperov, držali sme sa svojich pozícií a mali loptu pod kontrolou," cituje portál sportowefakty.wp.pl slová nemeckého kouča Joachima Löwa.


"Protivník nemal žiadnu šancu. Prvých 20-30 minút hrali naši krajní obrancovia veľmi vysoko a často útočili. Samozrejme, uvedomujem si, že stále to tak nebude. Musíme sa ďalej rozvíjať, najmä čo sa týka efektivity. Bolo však pre nás náročné streliť viac gólov, keďže Nóri bránili v hlbokom bloku. V záverečnej polhodine sme na môj vkus málo behali, musíme ukázať väčšiu odhodlanosť," doplnil 56-ročný kormidelník. Nemecké médiá po stretnutí kritizovali vystúpenie vysunutého útočníka Maria Götzeho. Dvadsaťštyriročný "Supermario" sa v lete po troch rokoch vrátil z Bayernu Mníchov do Borussie Dortmund. Löw mu však naďalej verí: "Potrebuje len trochu viac času. Chýba mu zápasová prax, ale keď ju získa, opäť bude predvádzať to, čo sa od neho očakáva."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona