Löw o postupe na ME: V roku 2015 nemôžeme stratiť ani bod

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 14:51 • 2 min
Löw o postupe na ME: V roku 2015 nemôžeme stratiť ani bod

BERLÍN - Tréner nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Löw si myslí, že jeho zverenci nebudú mať problém postúpiť na majstrovstvá Európy 2016, ktoré sa uskutočnia vo Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Úradujúcim majstrom sveta patrí aktuálne v kvalifikačnej D-skupine spoločne so Škótskom a Írskom druhé miesto so ziskom siedmich bodov, prvé Poľsko má o tri viac. Nemci v doterajších štyroch vystúpeniach zdolali Škótov (2:1) aj reprezentantov Gibraltáru (4:0), prehrali v Poľsku (0:2) a doma remizovali s Írmi (1:1). 

"V roku 2015 si nemôžeme dovoliť stratiť ani bod. Prípravný zápas proti Austrálii (25. marca o 20.30 h v Kaiserslauterne, pozn.) zamýšľame využiť na získanie zápasového rytmu. Musíme zlepšiť našu hru, predovšetkým v ofenzíve," vyhlásil pre sport1.de Löw, ktorý prezradil, že časom plánuje do mužstva zapracovať ďalšie nádejné tváre: "Emre Can, Kevin Volland či Max Meyer sú hráči s veľkou budúcnosťou. Zatiaľ nebudú súčasťou A-mužstva, najskôr ich čakajú ME hráčov do 21 rokov," doplnil 55-ročný kouč. 

 

V jeho mužstve sa po dlhších absenciách spôsobených zdravotnými problémami znova objavili aj obranca Bayernu Mníchov Holger Badstuber a stredopoliar Borussie Dortmund Ilkay Gündogan. Nemecko sa v marci okrem spomenutého zápasu proti Austrálii predstaví aj v kvalifikačnom stretnutí v Gruzínsku (nedeľa 29. marca o 18.00 h v Tbilisi).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies