Löw nebude riskovať nasadenie Hummelsa, v útoku má otáznik

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 09:09 • 2 min
Löw nebude riskovať nasadenie Hummelsa, v útoku má otáznik

PARÍŽ - Tréner nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Löw nebude riskovať nasadenie nedoliečeného Matsa Hummelsa a vo štvrtkovom zápase proti Poľsku na EURO 2016 zvažuje, ktorého Maria postaví do útoku. Rozhoduje sa medzi Götzem a Gomezom.

slovakia

left justify in out

"Nebudem nič riskovať. Po tréningu uvidíme, ako na tom bude a keď nebude úplne v poriadku, tak nebude hrať," povedal Löw podľa agentúry dpa na stredajšej tlačovej konferencii pred druhým duelom majstrov sveta v C-skupine na Stade de France.

 

Hummels pre zranenie lýtka vynechal úvodný zápas na šampionáte, v ktorom Nemci zdolali Ukrajinu 2:0. Skúsený obranca sa vrátil do tréningu s tímom, ale dĺžka jeho absencie nie je jasná.

 

Proti Ukrajine postavil Löw na hrot Götzeho, ale spoločne so svojím tímom analyzujú defenzívu Poľska a je možné, že šancu tentokrát dostane Gomez.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies