Löw má nového asistenta, Flicka nahradil Schneider

NETKY.SK • 8 September 2014, 15:01 • 2 min
Löw má nového asistenta, Flicka nahradil Schneider

BERLÍN - Thomas Schneider sa stal novým asistentom hlavného trénera nemeckej futbalovej reprezentácie Joachima Löwa. Bývalý hráč a kouč VfB Stuttgart nahradil na poste Hansiho Flicka, ktorý si od 1. septembra začal plniť funkciu športového riaditeľa Nemeckého futbalového zväzu (DFB).

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúra DPA, Schneider podpísal v pondelok s predstaviteľmi DFB v sídle zväzu vo Frankfurte zmluvu do konca EURO 2016. Schneider odohral za Stuttgart dovedna 133 zápasov, v roku 1992 získal s klubom bundesligový titul a o päť rokov neskôr s ním vybojoval aj Nemecký pohár. V tom čase viedol mužstvo práve tréner Löw. Hráčsku kariéru ukončil Schneider v drese Hannoveru, následne sa vydal na trénerskú dráhu, najprv viedol v Stuttgarte mládežnícke tímy a od augusta 2013 nahradil na poste hlavného trénera VfB Bruna Labbadiu. Tento rok v marci ho vo funkcii vymenil Huub Stevens.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona