Ľ. Višňovského tlačia Islanders k návratu za more: Hrajú mi na city

NETKY.SK • 9 Január 2013, 08:04 • 2 min
Ľ. Višňovského tlačia Islanders k návratu za more: Hrajú mi na city

Ľ. Višňovského tlačia Islanders k návratu za more Hrajú mi na city - Hokej Dva náročné telefonáty absolvoval krátko pred stretnutím Slovan Bratislava - Traktor Čeľabinsk (4 3 pp) hokejový obranca Ľubomír Višňovský.

slovakia

left justify in out

imgDva náročné telefonáty absolvoval krátko pred stretnutím Slovan Bratislava - Traktor Čeľabinsk (4:3 pp) hokejový obranca Ľubomír Višňovský. 

Kmeňový hráč New Yorku Islanders, ktorý sa rozhodol zotrvať v belasom drese napriek ukončeniu lockoutu v NHL, si vypočul od predstaviteľov "ostrovanov" naliehania, aby sa vrátil za oceán a splnil si záväzky, ktoré mu vyplývajú zo zmluvy.

"Zápas s Čeľabinskom bol pre mňa psychicky veľmi náročný. Tesne pred duelom mi totiž telefonoval asistent trénera Doug Weight i generálny manažér klubu Garth Snow. Obaja išli na mňa citovo...,"prezradil po stretnutí elitný bek.

Višňovský by rád dokončil sezónu v Slovane, vedenie NHL je však proti. Argumentuje pritom dohodou s KHL, pri ktorej obe strany súhlasili s rešpektovaním platných kontraktov.

"Je to pre mňa veľmi náročná situácia, mám toho už naozaj dosť. NHL na mňa tlačí a teraz už aj Islanders. Bude to veľmi zložité rozhodovanie. V stredu si voláme opäť, uvidíme, ako to napokon dopadne," povedal Višňovský, ktorý proti Čeľabinsku odohral takmer 35 minút. Na výhre Slovana sa podieľal dvomi asistenciami. 

"Povedal som si, že sa musím koncentrovať iba na hokej, zabudnúť na tlaky a hrať. Som rád, že sme vyhrali, i keď nie som celkom spokojný. Gól 24 sekúnd pred koncom by sa nemal stávať. Vďaka však aj za tie dva body."
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona