L. Eckhardt predstaví novú kolekciu na interaktívnom móle

NETKY.SK • 10 November 2011, 04:59 • 2 min
L. Eckhardt predstaví novú kolekciu na interaktívnom móle

L. Eckhardt predstaví novú kolekciu na interaktívnom móle - Pre ženy Salón Lýdie Eckhardt, ktorý tento rok oslávil 20.

slovakia

left justify in out

img

Salón Lýdie Eckhardt, ktorý tento rok oslávil 20. výročie sériou módnych prehliadok v štyroch slovenských mestách, zavŕši svoj jubilejný rok jedinou exkluzívnou prehliadkou uznávanej módnej návrhárky v Bratislave. TASR informovala PR manažérka podujatia Ľubica Kubičková.
Priaznivcov módy čakajú okrem audiovizuálneho zážitku i prekvapenia zo sveta nových digitálnych technológií. Známe moderátorky sa spoločne s modelkami predvedú v novej zimnej módnej kolekcii na unikátnom interaktívnom móle. Ako uviedla Eckhardt pre médiá, celá scéna i koncepcia prehliadky je postavená práve na interaktívnom móle, ktoré je tematicky prepojené s jednotlivými kolekciami. "Diváci sa môžu tešiť na motýlie krídla, jagavé odlesky, zvieracie motívy či záplavu červených ruží, ktoré rozkvitnú priamo pod štíhlymi nohami modeliek," vysvetlila prvá dáma slovenskej módnej scény, ktorá si pre svoju módnu šou vybrala magický termín konania. Uskutoční sa 11. 11. 2011 v priestoroch hotela DoubleTree by Hilton.
"Zimná kolekcia je každý rok mojou srdcovou záležitosťou - je honosnejšia a poskytuje mi väčší priestor na sebarealizáciu. Každá moja prehliadka je koncipovaná tak, aby si každá z prítomných dám, bez ohľadu na vek, našla medzi jednotlivými kolekciami pre seba to pravé," dodala návrhárka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies