Kytnár by mal začať sezónu v prvoligových Topoľčanoch

NETKY.SK • 14 September 2013, 16:12 • 2 min
Kytnár by mal začať sezónu v prvoligových Topoľčanoch

TOPOĽČANY - Milan Kytnár si stále hľadá nové pôsobisko.

slovakia

left justify in out

Hokejový útočník Milan Kytnár je stále bez klubového angažmánu a sezónu začne pravdepodobne v rodných Topoľčanoch. Dvadsaťštyriročný hokejista s jednozápasovou skúsenosťou z NHL hral v minulej sezóne za Slovan Bratislava, po jej skončení po vzájomnej dohode s klubom rozviazal kontrakt. O návrate do I. ligy neuvažoval, ale v súčasnej situácii berie pôsobenie v Topoľčanoch ako možnosť rozohrať sa. Najradšej by pôsobil vo Švédsku, Fínsku alebo KHL.

V zostave Topoľčian v prvoligových bojoch by sa mohol objaviť na budúci týždeň. Za materský klub už odohral tri prípravné zápasy. "Bolo to zaujímavé, no, bohužiaľ, prvá liga už nie je kvalitou tam, ako kedysi. Som však rád, že som v Topoľčanoch hral a že takýmto spôsobom im môžem zatiaľ pomôcť, pokiaľ si nenájdem niečo zaujímavé,“ uviedol pre web SlovakProspects.com Kytnár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies