Kyrgios sa vráti už v Indian Wells

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 11:33 • 2 min
Kyrgios sa vráti už v Indian Wells

SYDNEY - Austrálsky tenista Nick Kyrgios sa po necelých dvoch mesiacoch maródky s chrbtom vráti do súťažného diania už od štvrtka 12. marca na turnaji ATP World Tour Masters 1000 na tvrdom povrchu v kalifornskom Indian Wells. Do USA odletí v nedeľu.

slovakia

left justify in out

"Môj chrbát je na tom už oveľa lepšie a som pripravený odcestovať tento víkend do Ameriky. Neviem sa dočkať opätovných súperení," povedal podľa The Sydney Morning Herald 19-ročný canberrský rodák Kyrgios. Momentálne 36. hráč renkingu naposledy hral 27. januára a vo štvrťfinále melbournských grandslamových Australian Open nestačil na Brita Andyho Murrayho.

 

Kyrgios priznal, že v určitej chvíli to vyzeralo už na jeho comeback v rámci ostravského stretnutia Austrálčanov s Čechmi 6. - 8. marca v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára 2015 reprezentačných družstiev mužov: "Bol som k tomu veľmi blízko. Bol tam aj okamih, keď som sa zberal hrať v tom zápase."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona