Kyrgios je ohľadom zranenia optimista: Zranenie je na ústupe

NETKY.SK • 13 September 2016, 10:44 • 2 min
Kyrgios je ohľadom zranenia optimista: Zranenie je na ústupe

SYDNEY - Austrálsky tenista Nick Kyrgios je presvedčený, že bude stopercentne pripravený nastúpiť v baráži o účasť vo svetovej skupine Davisovho pohára proti Slovensku (16. - 18. septembra).

slovakia

left justify in out

Podľa austrálskeho kapitána Lleytona Hewitta existuje 50-percentná šanca, že na tráve v Sydney bude môcť počítať so 16. hráčom svetového rebríčka ATP, ktorého kvári zranenie ohýbača bedrového kĺbu. Kyrgios však na utorňajšej tlačovej konferencii priniesol pozitívne správy pre domáci tím: "Moje zranenie je na ústupe. Cítim sa lepšie a som presvedčený, že cez víkend budem môcť hrať. Myslím si, že náš tím môže dosiahnuť veľké veci," vyhlásil podľa agentúry AP.

 

Úvodné piatkové dvojhry i záverečné nedeľňajšie single odštartujú o 3.00 h nadránom SELČ. Sobotňajšia štvorhra sa začne o 5.00 h SELČ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona