Kým bude zo mňa mama...

NETKY.SK • 23 Apríl 2016, 15:48 • 2 min
Kým bude zo mňa mama...

BRATISLAVA - Vek aj na to máte, zabezpečenie tiež, ale stále sa necítite byť pripravená na materstvo? Nevadí, všetko má svoj čas a netreba niečo robiť na silu. Pozrite sa na to z tej druhej strany. Čo všetko ešte teraz smiete...

slovakia

left justify in out

Poznávajte nových ľudí, choďte do spoločnosti, skúste navštíviť nejaký kurz.. Vyhoďte si z kopýtka a zájdite s tým sympaťákom z vedľajšej kancelárie, čo vás pozýva už dlho na schôdzku, do kina . Aj keby to zostalo len pri jednom stretnutí, tak to predsa vôbec nevadí. Užívajte si pokojne nezáväzného sexu, ak vás to láka. A až oveľa neskôr sa môžete vydať na lov toho pravého.

 

Ak si prajete vyraziť za veľkú mláku smer Amerika, Kanada alebo Austrália, neváhajte. Je vlastne úplne jedno, kam to bude. Hlavné je, že vás to tam ťahá ako nič iné. Nepočúvajte druhých, že sa to teraz zrovna nehodí, že je to drahé, že je cestovanie zbytočné alebo čokoľvek iné.

 

Kedy inokedy než práve teraz, keď ste slobodná a bez záväzkov, môžete niečo také prežiť. 

 

Dorobte si školu a začni drieť na kariére. Zdokonaľujte sa v cudzích jazykoch, dorobte si vysokú, z ktorej ste utiekla, budujte svoje sebavedomie. 

 

Aj život bez detí ma svoje výhody a keď budete na to pripravená budete sa naplno venovať svojím potomkom, ktorí budú vďační za mamu, ktorá si vyskúšala všetko čo chcela a už sa venuje len im.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies