Kylie Minogue vydá nový singel Into The Blue, nahráva aj nový album

NETKY.SK • 13 Január 2014, 18:57 • 2 min
Kylie Minogue vydá nový singel Into The Blue, nahráva aj nový album

SYDNEY – Austrálska hviezda Kylie Minogue zverejnila informácie o novom singli. Skladba sa bude volať Into The Blue a predznamenáva vydanie jej nového albumu. Podľa oficiálnej správy bude single vydaný 16. marca na značke Parlophone a album môžu fanúšikovia očakávať v priebehu tohto roka.

slovakia

left justify in out

V tlačovej správe Kylie prezradila aj mená spolupracovníkov, s ktorými nahráva novú platňu. Okrem Kelly Sheehan, ktorá sa autorsky podieľala na singli Into The Blue a ktorej služby využíva aj Beyoncé, Mary J. Blige alebo Rita Ora, podpíšu sa na jej albume aj Pharrell Williams, Greg Kurstin či Metrophonic.

Kylie Minogue vydala zatiaľ ostatnú štúdiovku Aphrodite v roku 2010 a následne vyrazila na svetové turné. V rámci osláv 25 rokov účinkovania v hudobnom priemysle stihla vydať výberovku, ale aj orchestrálny akustický album Abbey Road Sessions. Svojich priaznivcov jednorazovo potešila aj novými singlami Timebomb a Skirt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies