Kylie Minogue si myslela, že jej hviezda hneď vyhasne

NETKY.SK • 5 Máj 2012, 16:14 • 2 min
 Kylie Minogue si myslela, že jej hviezda hneď vyhasne

Kylie Minogue si myslela, že jej hviezda hneď vyhasne - Celebrity Austrálska speváčka Kylie Minogue si na začiatku svojej hudobnej kariéry myslela, že jej sláva dlho nevydrží. Očakávala, že ľudia na ňu po jej hite Locomotion z roku 1987 zabudnú.

slovakia

left justify in out

img

Austrálska speváčka Kylie Minogue si na začiatku svojej hudobnej kariéry myslela, že jej sláva dlho nevydrží. Očakávala, že ľudia na ňu po jej hite Locomotion z roku 1987 zabudnú. "Nikdy som si nemyslela, že budem mať 25 rokov trvajúcu spevácku kariéru," povedala 43-ročná Minogue pre BBC Radio 2. "Keď som začala spievať, venovala som sa herectvu a myslela som si, že spievanie bude len jednou z mojich ďalších aktivít," vysvetlila. "Kto vie, čo ma čaká počas ďalších 25 rokov?" dodala. Podľa jej slov sa bude v šoubiznise pohybovať až dovtedy, kým ľudí neprestane zaujímať.

Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete a na svojom konte má zatiaľ jedenásť štúdiových albumov. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988, jej zatiaľ poslednou štúdiovkou je Aphrodite (2010). K jej najúspešnejším hitom okrem Locomotion patria skladby I Should Be So Lucky, Wouldn't Change a Thing, Spinning Around alebo Can't Get You Out Of My Head. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa do sveta hudby vrátila a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Ako herečka sa objavila napríklad v seriáli Susedia (1985), v romantickej dráme Delikventi (1989), či vo filmovom muzikáli Moulin Rouge (2001).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies