Kylie Minogue prekvapila fanúšikov vystúpením na párty

NETKY.SK • 14 Február 2014, 16:10 • 2 min
Kylie Minogue prekvapila fanúšikov vystúpením na párty

LONDÝN - Štyridsaťpäťročná interpretka zaspievala dve skladby z očakávanej štúdiovky Kiss Me Once a tiež hit Can't Get You Out of My Head.

slovakia

left justify in out

Austrálska speváčka Kylie Minogue prekvapila návštevníkov a návštevníčky párty v londýnskom klube The Old Blue Last nečakaným vystúpením. Štyridsaťpäťročná interpretka prišla na večierok, ktorý sa konal na jej počesť, a v čiernych šatách s parochňou na hlave zaspievala skladby Into the Blue a Les Sex z očakávaného albumu Kiss Me Once. Publikum tiež potešila hitom Can't Get You Out of My Head. "Môj album má názov Kiss Me Once a dúfam, že Valentín mojim fanúšikom prinesie bozk alebo aj dva. The Old Blue Last bolo skvelé miesto, kde som mohla zaspievať singel Into The Blue," vyhlásila Minogue, ktorú počas vystúpenia sprevádzali aj tanečnice a vokalistky.

 

Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete, aj keď sa jej nikdy nepodarilo úplne preraziť v USA. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988, jej zatiaľ poslednou štúdiovkou je Aphrodite (2010). K jej najúspešnejším hitom patria skladby ako Locomotion, I Should Be So Lucky, Wouldn't Change a Thing, Spinning Around a spomínaná Can't Get You Out Of My Head. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už v roku 2006 vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Minogue sa venuje aj herectvu. V rokoch 1986 až 1988 účinkovala v seriáli Susedia (1985). Objavila sa tiež v romantickej dráme Delikventi (1989), horore Horúca krv (2000), filmovom muzikáli Moulin Rouge (2001) alebo romantickom trileri Jack and Diane (2012). Na spomínanej štúdiovke Kiss Me Once, ktorá by mala vyjsť 14. marca, sa podieľali aj Ariel Rechtshaid, Greg Kurstin, Sia, Pharrell Williams či Enrique Iglesias. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies