Kylie Minogue nahrala duet s Robbiem Williamsom

NETKY.SK • 7 September 2016, 08:58 • 2 min
Kylie Minogue nahrala duet s Robbiem Williamsom

LOS ANGELES - Austrálska speváčka a herečka Kylie Minogue nahrala duet s anglickým kolegom Robbiem Williamsom.

slovakia

left justify in out

Prezradila to v rozhovore pre portál news.com.au, pričom tak potvrdila informáciu, o ktorej sa dlho špekulovalo. Spoločná pieseň 48-ročnej rodáčky z Melbourne a jej o šesť rokov mladšieho kolegu z anglického mesta Stoke-on-Trent sa bude pravdepodobne nachádzať na jeho pripravovanej jedenástej štúdiovke, ktorá by sa mala dostať na trh ešte počas tohto roku. To však interpretka neprezradila. "Nemôžem povedať, kam tá skladba poputuje, ale je veľmi dobrá," vyjadrila sa, ale iné detaily už neuviedla. Pre dvojicu je spomínaná nahrávka prvou spoluprácou od skladby Kids, ktorú nahrali v roku 2000.


Speváčka tiež oznámila, že momentálne pracuje aj na nových skladbách, ktoré by chcela pridať na reedíciu vianočného albumu Kylie Christmas (2015). "Pracujem na rôznych veciach. Máme pár veľmi dobrých nahrávok na tohtoročný vianočný album. Začala som tiež pracovať na novej hudbe, hoci jej tento rok nebudem môcť venovať veľa času, ale môj mozog pracuje nadčasy," uviedla Minogue pričom dodala, že na novú hudbu myslí neustále.


Kylie Ann Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988, pričom doteraz ponúkla trinásť štúdioviek. K jej najúspešnejším hitom patria skladby Locomotion, I Should Be So Lucky, Got to Be Certain, Wouldn't Change A Thing, Spinning Around či Can't Get You Out Of My Head. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už o rok vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Minogue v rokoch 1986 až 1988 účinkovala v seriáli Susedia (1985). Objavila sa tiež v snímkach Delikventi (1989), Street Fighter: Posledný boj (1994), Horúca krv (2000), Moulin Rouge (2001), Holy Motors (2012) alebo vo vianočnom špeciále seriálu Pán času (2005) z roku 2007 s názvom Plavba zatratených.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies