Kylie Jenner sa môže stať najmladšou miliardárkou, ktorá zbohatla vlastným biznisom

NETKY.SK • 12 Júl 2018, 19:43 • 2 min
Kylie Jenner sa môže stať najmladšou miliardárkou, ktorá zbohatla vlastným biznisom

Kylie Jenner (20), najmladšia z rodu Kardashian, je potenciálne aj najmladšia miliardárka na svete, ktorá peniaze nezdedila ale zarobila vlastným podnikaním.

slovakia

left justify in out

Zisk jej kozmetickej značky za približne tri roky prekročil hranicu 900 miliónov dolárov. Blíži sa teda k miliarde, a ak sa jej to podarí, predbehne Marka Zuckerberga, ktorý prvú miliardu zarobil ako 23-ročný. Kylie bude mať v auguste len 21 rokov.

 

Kylie, ktorá už stihla aj porodiť dieťa, je najbohatšou členkou z Kardashianiek.

 

Správy o jej blížiacom sa prvenstve priniesol časopis Forbes v čísle venovanom ženským miliardárkam, kde sa Kylie objaví na augustovej obálke.

 

Mladá Jenner si vybudovala svoje bohatstvo vďaka svojej make-line Kylie Cosmetics. Niektorí ale nesúhlasia s tým, že zarobila úplne sama. Kritici tvrdia, že po televíznej šou dostala platformu a vysoký kapitál, od ktorého sa mohla odraziť. Ale dokázala to.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona