Kyle Walker ľutuje užitie dusíka, usvedčila ho fotografia

NETKY.SK • 9 September 2013, 12:03 • 2 min
Kyle Walker ľutuje užitie dusíka, usvedčila ho fotografia

LONDÝN - Anglický futbalový reprezentant Kyle Walker sa ospravedlnil za užitie dusíka z balóna počas návštevy nočného klubu. Počínanie 23-ročného obrancu Tottenhamu Hotspur zachytili na fotografii, ktorú neskôr uverejnilo periodikum Sunday Mirror.

slovakia

left justify in out

Podľa Walkerových slov išlo o nesprávne rozhodnutie. "Viac to už neurobím. Dúfam, že som týmto správaním neovplyvnil nikoho natoľko, že bude hazardovať so svojím zdravím," kajal sa pravý obranca "Albiónu" prostredníctvom svojho konta na sociálnej sieti Twitter. Užitie dusíka nie je v Anglicku trestnoprávne postihnuteľné, no predstavuje riziko pre zdravie organizmu.

Kyle Walker sa pripravuje v Kyjeve s národným tímom na utorkové stretnutie s Ukrajinou v rámci európskej časti kvalifikácie o postup na záverečný turnaj budúcoročných majstrovstiev sveta do Brazílie. Anglická Futbalová asociácia (FA) udalosť nekomentovala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies