Kwiatkowski zostáva v tíme Sky aj na ďalšie tri roky

NETKY.SK • 8 August 2017, 15:34 • 2 min
Kwiatkowski zostáva v tíme Sky aj na ďalšie tri roky

LONDÝN - Skvelý poľský cyklista Michal Kwiatkowski predĺžil zmluvu s britským tímom Sky o ďalšie tri roky. Informuje o tom portál cyclingnews.com.

slovakia

left justify in out

"Som šťastný, že som dostal príležitosť predĺžiť spoluprácu so Sky o tri roky. V tíme som mal posledné dve sezóny výbornú podporu napriek tomu, že v tej minulej to bolo náročnejšie. Tentokrát to bolo oveľa lepšie," uviedol vo vyhlásení tímu Sky 27-ročný Poliak.


V tíme je zatiaľ len rok a pol, ale má pocit, akoby to bolo dlhšie. "Potrebujem cítiť podporu ako v rodine a to sa aj deje. Som šťastný, že môžem byť súčasťou rodiny Sky. Teším sa na budúcnosť, pretože verím, že tento tím je najlepšou voľbou pre moje schopnosti a že v jeho farbách môžem neskôr vyhrať oveľa viac pretekov," pokračoval Kwiatkowski.

Na tohtoročnej Tour de France patril k najväčším podporovateľom neskoršieho víťaza a lídra tímu Sky Chrisa Frooma. V tomto roku Kwiatkowski vyhral prestížnu jarnú klasiku Miláno - San Remo. V závere tesne zdolal Petra Sagana. "Som rád, že som si zabezpečil miesto v tíme, vyhral pár veľkých pretekov a predviedol dobré výkony na Tour de France. To bolo mojím cieľom," dodal Kwiatkowski.

Na poslednej Grand Tour tejto sezóny Vuelta a Espaňa sa nepredstaví. Sústredí sa na úspech na svetovom šampionáte v nórskom Bergene (24. 9.) a tiež na záverečnej monumentálnej klasike sezóny Okolo Lombardska (7. 10.). Ešte predtým 27. augusta by nemal chýbať na jednorazových pretekoch Bretagne Clasic Ouest France v Plouay.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona