Kvôli tomuto sa Robert Pattinson rozhodol pre herectvo

NETKY.SK • 1 December 2019, 8:37 • 2 min
Kvôli tomuto sa Robert Pattinson rozhodol pre herectvo

BRATISLAVA - Britský herec Robert Pattinson sa rozhodol venovať tejto profesii vďaka ponuke účinkovať vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša z roku 2005. Tridsaťtriročný rodák z Londýna to uviedol v rozhovore pre Hollywoodsku asociáciu zahraničných novinárov (HFPA).

slovakia

left justify in out

"Bolo to naozaj veľmi výnimočné. Mám ten film veľmi rád. Nezačal by som sa profesionálne venovať herectvu, ak by som nedostal ponuku na túto rolu," vyjadril sa predstaviteľ Cedrica Diggoryho.

Robert Thomas-Pattinson je anglický herec, model a hudobník, známy vďaka úlohe Edwarda Cullena vo filmovej adaptácii rovnomennej knihy od Stephenie Meyerovej Súmrak, a Cedrica Diggoryho vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša.

 

img

 

Už v roku 2008 sa hovorilo o jeho vzťahu s herečkou Kristen Stewart, oficiálne však svoj vzťah oznámili až v júli 2012. Dvojica sa rozišla v máji 2013. Od septembra 2014 chodil so speváčkou a tanečnicou FKA Twigs. V apríli 2015 bolo potvrdené, že sa dvojica zasnúbila. V októbri 2017 Robert zásnuby odvolal a s FKA Twigs sa rozišiel.

 

Times Online ho nazval ako Britskú hereckú nádej, alebo ako aj Britskú hviezdu zajtrajška. Robert za svoj vzor považuje Jacka Nicholsona, rád športuje, v obľube má hru na gitary a na klavíry.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona