Kvôli tomu, že je zápasník MMA mu nedovolia navštevovať choré deti

NETKY.SK • 4 Október 2015, 17:38 • 2 min
Kvôli tomu, že je zápasník MMA mu nedovolia navštevovať choré deti

SYDNEY - Nepríjemná vec sa stala austrálskemu zápasníkovi UFC Soa Paleleiovi. Palelei je zápasníkom v ťažkej váhe, v októbri sa zúčastnil dvadsaťštyrihodinovej televíznej zbierky, kde získané financie putovali chorým deťom.

slovakia

left justify in out

Tento víkend mali peniaze odovzdať nemocnici Princess Margaret Hospital, ale vedenie nemocnice zakázalo Paleleiovi aby sa zúčastnil slávnostného odovzdávania preto, že je zápasníkom MMA

 

Nakoľko v poslednej dobe sa dosť hovorilo o prešľapoch a dopingových aférach MMA zápasníkov a momentálne je vo východnej Austrálií šport aj zakázaný, vedenie nemocnice nepovažovalo za dobrý nápad aby ich zariadenie navštívil predstaviteľ MMA. Vedenie nemocnice cíti zodpovednosť za svojich pacientov, ich rodinám a svojim pracovníkom. MMA vzbudzuje veľké nepochopenie v tejto časti zeme a preto ho aj zakázali. Podľa vedenia bolo toto rozhodnutie správne.

 

Palelei je tvárou organizácie Make-A-Wish Foundation, ktorá sa snaží pomáhať smrteľne chorým deťom. Už aj v minulosti sa zúčastnil nejednej dobročinnej akcií, tak túto situáciu vôbec nechápe.

 

"Zostal som zaskočený! Očakávajú odo mňa aby som robil dvadsaťštyri hodín, aby som im vyzbieral peniaze a oni ma potom  nepustia k chorým deťom??? Som sklamaný, nemôžem ísť tam a nemôžem vidieť deti"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies