Kvôli svadbe Orbánovej dcéry údajne opravili cesty vo Fejérskej župe

NETKY.SK • 6 September 2013, 12:07 • 2 min
Kvôli svadbe Orbánovej dcéry údajne opravili cesty vo Fejérskej župe

BUDAPEŠŤ - Najstaršia dcéra maďarského premiéra Viktora Orbána Ráhel sa bude v sobotu 7. septembra vydávať. Maďarské médiá si v tejto súvislosti všimli, že cesty vedúce k usadlosti rodiny ženícha pri obci Csabdi, 40 kilometrov západne od Budapešti, kde sa bude konať svadobná hostina, po desiatkach rokov chátrania v týchto dňoch poopravovali cestári.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol server Hvg.hu, na cestách v okolí Csabdi a Tükröspuszty vo Fejérskej župe miestni obchádzali výtlky desiatky rokov, ktoré však teraz rýchlo zlikvidovali. Podľa tamojších obyvateľov je dôvodom opráv jednoznačne svadba premiérovej dcéry.

Orbánov hovorca Bertalan Havasi pre agentúru MTI poprel, že by opravy súviseli so svadbou. "Niektoré tlačové orgány sa neštítia rozširovať nepravdivé tvrdenia už ani v súvislosti so súkromnou rodinnou udalosťou - svadbou dcéry premiéra," vyhlásil hovorca, ktorý tieto správy označil za súčasť politickej diskreditácie predsedu vlády a jeho rodiny.

Sobášny obrad 24-ročnej Ráhel Orbánovej s 27-ročným ženíchom Istvánom Tiborczom sa bude konať v malom katolíckom kostole v Budapešti. Na svadbu s 300 hosťami mladý pár pozval aj prezidenta Jánosa Ádera, ktorý sa však podľa denníka Blikk ospravedlnil, v sobotu totiž pôjde na svadbu krstnej dcéry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies