Kvôli šialeným horúčavám pašeráci drog radšej sami na seba zavolali políciu

NETKY.SK • 26 Júl 2019, 19:27 • 2 min
Kvôli šialeným horúčavám pašeráci drog radšej sami na seba zavolali políciu

Horúčava prekazila v Belgicku plány dvom mužom podozrivým z preberania zásielky kokaínu, ktorí boli nútení zavolať sami na seba políciu.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak v stredu v prístavnom meste Antverpy, keď pri manipulácii s drogou zostali uväznení v prepravnom kontajneri a báli sa, že sa udusia. Policajti ich z pasce vyslobodili a potom ich zatkli, napísala agentúra AFP s odvolaním sa na miestnu prokuratúru.

 

Policajtom po obdržaní tiesňového volania však trvalo dve hodiny, než zistili, kde sa dvojica v obrovskom prekladisku nachádza.

 

 

Prístav Antverpy je v Európe druhý najväčší po holandskom Rotterdame a práve tadiaľ sa podľa úradov dostáva do Európy väčšina kokaínu z Južnej Ameriky.

 

Po otvorení kontajnera policajti objavili dvoch polonahých a dehydrovaných mužov. Množstvo drogy úrady nespresnili, podľa miestneho denníka Gazeta van Antwerpen boli v kontajneri stovky kilogramov kokaínu.

 

Obaja podozriví pochádzajú z okolia Antverp, kde sa teplota v strede pohybovala okolo 40 stupňov Celzia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies