Kvôli politickému sporu dal otráviť jedlo: Zomrelo 22 nevinných detí!

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 08:29 • 2 min
Kvôli politickému sporu dal otráviť jedlo: Zomrelo 22 nevinných detí!

LÁHAUR - Pakistanská polícia zadržala dnes kuchára podozrivého z otrávenia 22 ľudí z dôvodu politického sporu medzi dvoma vetvami tej istej rodiny. Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na miestne policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

K prípadu došlo v strednej časti Pakistanu a všetkých 22 obetí otravy zomrelo. Podľa polície došlo k incidentu začiatkom júna, po nedávnych provinčných voľbách v Pandžábe, v ktorých kandidovali proti sebe aj dvaja bratranci zo spomenutej rodiny.

Porazený kandidát následne zaplatil kuchárovi 50.000 rupií (zhruba 382 eur), aby otrávil jedlo v dome svojho rivala. Priotrávilo sa približne 50 ľudí, z toho 22 ľudí prišlo o život, spresňuje AP. Bratranec, ktorý bol vo voľbách úspešný, sa v čase incidentu v dome nenachádzal a otrávené jedlo neochutnal. Kuchár sa k otráveniu jedla priznal, pričom objednávateľ zločinu je na úteku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona