Kvôli chrápajúcemu otcovi pripravila dcéra pre cestujúcich v lietadle "balíčky záchrany"

NETKY.SK • 15 Október 2019, 20:24 • 2 min
Kvôli chrápajúcemu otcovi pripravila dcéra pre cestujúcich v lietadle "balíčky záchrany"

Austrálčanka Grace Smithová sa rozhodla pasažierom v lietadle, v ktorom cestovala, uľahčiť cestu. V prípade, že by jej nevlastný otec pri diaľkovom lete z Melbourne do amerického Houstonu ostatných rušil hlasným chrápaním, pripravila niekoľko "balíčkov záchrany" so štuplami do uší, čokoládou a vysvetľujúcim odkazom, napísal server Independent.

slovakia

left justify in out

Podľa sedemnásťročnej Smithovej dokáže jej otec Alan Tattersall niekedy chrápať naozaj hlasno. A noc pred odletom to tiež ukázal v plnej sile.

 

"Povedala som si, že balíky by mohli byť skvelý nápad. Počula som o matkách, ktoré podobné balíčky v lietadlách rozdávajú, keď cestujú s malými deťmi, ktoré môžu plakať," vysvetlila.

 

Spoločne s matkou preto pripravila zhruba desať balíčkov, ktoré obsahovali okrem štupľov do uší tiež čokoládu a ručne písaný odkaz.

 

"Ahoj. Užite si svoj výlet. Hovorili sme si, že by sa vám hodila drobná pomoc, keby Alan zaspal - azda budú tieto balíčky užitočné," stálo na lístku.

 

 

"Vedel som, že chrápem, ale netušil som, že je to tak hrozné," komentoval Tattersall neobvyklú pomoc.

 

Do lietadla si ale balíčky nakoniec vzal. Najťažšie podľa neho bolo získať pozornosť ostatných cestujúcich, aby im ich mohol odovzdať.

 

"Akonáhle sa ľudia dostanú do lietadla, ihneď sa začnú pozerať na film a dajú si slúchadlá," povedal.

 

Balíčky záchrany rozdal, niektorí spolucestujúci ich považovali za zvláštne. Istá pasažierka ho vraj ale veľmi ocenila a ihneď sa pozrela, čo je vnútri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies