Kvitová na Hompanovom pohári v Perthe s Pavláskom

NETKY.SK • 19 September 2016, 11:41 • 2 min
Kvitová na Hompanovom pohári v Perthe s Pavláskom

PERTH - Dvojnásobná wimbledonská víťazka vo dvojhre Petra Kvitová bude hrať v januári 2017 na Hopmanovom pohári v Perthe. Okrem nej účasť potvrdil aj olympijský víťaz v miešanej štvorhre z Ria de Janeiro Jack Sock z USA, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Kvitová, ktorá vyhrala Hopmanov pohár v roku 2012, nastúpi po boku Adama Pavláska. Partnerka Socka Coco Vandewegheová si odkrúti debut. Prvýkrát za uplynulých 15 rokov sa na turnaji predstaví aj švajčiarska legenda Roger Federer. Hráč, ktorý tento turnaj vyhral v roku 2001 s Martinou Hingisovou, tentoraz nastúpi po boku Belindy Bencicovej. Titul budú obhajovať domáci Austrálčania, keďže Nick Kyrgios a Daria Gavrilovová v januári tohto roka vo finále zdolali Ukrajinu. Výbery domácej Austrálie, Francúzska, Španielska, Veľkej Británie a Nemecka ešte zostavy nešpecifikovali.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies